Over ons

Reeds meer 25 jaar is Erik Moeyaert uit Aartrijke actief in de houtverwerkende industrie en staat het bedrijf in voor het verhandelen en verwerken van alle houtresten, palletten, houtkrullen en zaagsel. Samen met zijn zoon David en dochter Sofie aan het roer nemen zij de dagelijkse leiding en zorgen zij voor het reilen en zeilen in het bedrijf. Met een team van 8 mensen zijn wij actief in heel België maar ook in Nederland en Frankrijk.

Het bedrijf Moeyaert Erik Bvba staat vooral bekend voor zijn efficiëntie en professionaliteit naar zijn leveranciers en klanten toe. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid en vast leveranciers- en klantenbestand opgebouwd waardoor wij enerzijds klaar staan om houtproducten af te nemen van onze leveranciers en anderzijds onze producten snel kunnen aanleveren bij onze klanten. Een goede samenwerking met onze leveranciers en klanten dragen wij hoog in het vaandel.

Als erkend operator van Valipac kan u, als bedrijf of zelfstandige, van de overheid een premie ontvangen voor het sorteren van uw verpakkingsafval. Laat uw houten verpakkingen (palletten, boxen, ...) door ons ophalen en ontvang een permie van €10/ton dankzij Valipac. Sorteren wordt beloond!

Zorgzaam zijn en nauwkeurig tewerk gaan in onze dagelijkse activiteiten is een gewoonte. Elke leverancier en klant kan er steeds op rekenen dat afhalingen tijdig worden uitgevoerd en leveringen op het afgesproken tijdstip worden geleverd. Wij zijn steeds bereikbaar, ook als het dringend is proberen wij een oplossing te bieden.

"Een woord is een woord... en daar staan wij voor!"