Uitrusting

Een uitgebreid vrachtwagenpark

Al onze producten worden naargelang hun soort, gewicht en volume vervoerd in onze vrachtwagens. Moeyaert beschikt over een modern wagenpark met verschillende afzetcontainers (vlakke, open en gesloten), walking floor oplegger en zoveel meer. We hechten er veel belang bij dat alle transport op een efficiënte manier kan verlopen.

Vrachtwagens met zuiginstallatie

Voor het leegzuigen van silo’s maken wij gebruik van eigen vrachtwagens uitgerust met een zuiginstallatie. Een vlotte manier van werken zorgt ervoor dat silo’s gevuld met houtkrullen, zaagsel, stofresten en ander fijn houtafval op een efficiënte manier kunnen worden leeg gezogen en getransporteerd.

Transport met walking floor

Moeyaert beschikt over vrachtwagens met walking floor die worden gebruikt voor transport van grote volumes. Een walking floor zorgt ervoor dat wij op een efficiënte manier kunnen laden en te lossen. 

"Wij stippelen voor u de meest efficiënte en kostenbesparende weg uit."

 

Een geijkte weegbrug

Elke geladen vrachtwagen die ons terrein binnen en buiten rijdt, wordt zorgvuldig gewogen op een geijkte weegbrug en wordt de lading nauwkeurig geregistreerd. 

Containers

Open containers

Voor alle houtresten in uw bedrijf plaatsen wij  open containers van 40m³ waar en wanneer u het wenst. Geen zorgen voor u. Wij plaatsen de nodige container(s), halen de gevulde containers af en transporteren ze naar onze loodsen waar alle materiaal wordt gewogen. We zorgen steeds voor een vlotte en  correcte afhandeling.

Blaascontainers

Voor het inblazen van zaagsel en houtkrullen maken wij gebruik van blaascontainers. Deze containers zijn uitgerust met een inblaasopening en een filterdoek die ervoor zorgen dat het ingeblazen houtzaagsel of houtkrullen van de lucht worden gescheiden. Een afdekzeil boven het filterdoek houdt het stof droog.

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Wenst u meer informatie over transport van houtkrukken, zaagsel, houtresten of palletten? Wij weten van aanpakken en stippelen voor u de juiste weg uit.