Diensten

Houten palletten

Bij transport van goederen is de houten pallet niet meer weg te denken. Op een eenvoudige,  veilige en compacte manier goederen vervoeren is een belangrijk aspect geworden in de wereld van transport.

Dagelijks verhandelen wij verschillende soorten houten palletten zoals Europalletten, CP palletten, wegwerppalletten en palletten op maat, dit over heel België. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid en vast leveranciers- en klantenbestand opgebouwd waardoor wij enerzijds steeds klaar staan om uw palletten af te nemen of anderzijds onze palletten snel te kunnen afleveren. 

Wij verhandelen:

  • Europalletten: afmetingen van 80/120 cm
  • CP palletten: palletten bestand tegen chemische stoffen
  • Wegwerppalletten: verschillende categorieën en afmetingen
  • Palletten op maat: een aangepaste pallet volgens uw product

"Moeyaert is geregistreerd volgens de richtlijnen van EPAL en ISPM15. Wij voldoen aan de nodige normen en beschikken over de nodige licenties."

Onze klanten

We hebben een uitgebreid klantenbestand van bedrijven die zowel Europalletten, CP palletten, wegwerppalletten als andere palletten afnemen van ons. Tot onze klanten behoren vooral productiebedrijven, slachthuizen, fabrieken, enz.

Onze leveranciers

Heeft u als bedrijf een teveel aan palletten en wenst u deze  te verkopen? Wij kopen verschillende soorten palletten, vooral van grote bedrijven in de industriesector.

Levering of afhaling

Palletten worden opgehaald door één van onze chauffeurs bij u ter plaatse, maar uw lading kan ook bij ons ter plaatste worden afgeleverd. De ophaling die die wij regelen voor u is afhankelijk van het type palletten en de hoeveelheid.

Kleinere hoeveelheden houten palletten kunnen steeds na telefonisch contact of per e-mail bij ons worden aangeleverd.

Voor veilig transport, voor degelijke opslag en voor verzending van zware producten beschikken wij over houten opzetranden, een zeer efficiënte oplossing dat transport een pak eenvoudiger maakt. Deze houten kisten of palletranden zijn verkrijgbaar in maat 80/120 cm.

Wenst u een ophaling van uw houten palletten?

Indien u meer informatie wenst voor ophaling of een gedetailleerde prijs vragen wij u om een e-mail te sturen naar info@erikmoeyaert.be.

Onze uitrusting

Vakkundig te werk gaan is belangrijk. We beschikken over een uitgebreid machinepark en onze voertuigen zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur.  Onze geijkte weegbrug zorgt ervoor dat alle inkomende en uitgaande vrachtwagens worden gewogen waardoor wij een betrouwbare service kunnen bieden. Lees meer over onze uitrusting.