Diensten

Houtresten

Bij Moeyaert kan u terecht voor het aanleveren van verschillende houtresten, want wij blazen houtresten opnieuw leven in. Voor alle houtresten kennen wij de weg!

Afvalhout

Onder afvalhout verstaan we het afval afkomstig van meubelfabrikanten, interieurbedrijven, enz. zoals bvb MDF, spaanderplaten en vezelplaten die dan worden gemalen tot chips of plaketten. Afvalhout wordt vooral gebruikt in de industrie om energie op te wekken voor oa het produceren van stoom. Het gebruik van milieuvriendelijke energietechnieken zorgt voor het opwekken van stoom aan de hand van biomassa.  Afvalproducten worden dus gebruikt met een maximaal aan rendement!

Resthout

Resthout zijn blokken, houtchips, houtplaketten enz. afkomstig van houtzagerijen, -schaverijen en andere houtverwerkende industrie. Onder resthout behoren alle houtsoorten.

Onze uitrusting

Vakkundig te werk gaan is belangrijk. We beschikken over een uitgebreid machinepark en onze voertuigen zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur.  Onze geijkte weegbrug zorgt ervoor dat alle inkomende en uitgaande vrachtwagens worden gewogen waardoor wij een betrouwbare service kunnen bieden.